dimarts, 18 de juny del 2013

JOC EN ANGLÈS


Avui ús proposo un joc en anglès que he trobat molt interessant per tal que els nens i nenes puguin adquirir nou vocabulari i millorar la gramàtica. Per poder jugar en aquest joc dividirem els infants en 4 equips.

Referència: THE TEACHER'S MAGAZINE. Ed. EDIBA. nº 108.

Abans de començar el joc llegirem als nens i nenes aquesta introducció:

"You and your friends spot a spaceship. After a while, an alien comes down to the Earth and invites you for a free ride around the universe. On your way up, the strangest events happen to you."

A game:


Hi ha dos maneres de jugar en aquest joc, una de més senzilla (per a infants més petits) i una de més complexa (per a nens i nenes més grans).


  1. Tots els equips comencen a jugar a baix de tot. Un dels membres tira el dau i mou la seva fitxa tantes caselles com indica cap amunt. Si cau a una casella on hi ha una estrella haurà de llegir les instruccions per saber que és allò que han de fer. El primer grup que arribi a dalt de tot guanya.

  2. Tots els equips comencen a jugar a baix de tot.  Un dels membres tira el dau i mou la seva fitxa tantes caselles com indica cap amunt. Si cau a una casella on hi ha una estrella haurà de llegir les instruccions per saber que és allò que han de fer. A més a més si cauen en una estrella podran agafar una targeta de la pila. Tots els membres de l'equip llegiran que s'ha de fer. Si superen la proba podran tornar a tirà el dau, s'hi s'equivoquen continuarà jugant el següent equip. El primer grup que arribi a dalt de tot guanya.
TARGETES

Aquestes targetes les pot escriure el mestre o la mestra, però també poden ser escrites per els infants abans de començar el joc.





















Trobareu totes les imatges a:

https://plus.google.com/u/0/photos/104647879481436373552/albums/5890809139308164801

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada