dimarts, 11 de juny del 2013

LA NATACIÓ PER ALS MÉS PETITS

He trobat un article molt interessant sobre la importància i els beneficis que ofereix la natació als més petits de la casa. Aprofitant que a la gran majoria de llocs, passat Sant Joan, ja començaran a realitzar els cursets de natació que duraran bona part de l'estiu, he pensat que aquest article traurà de dubtes a aquelles persones que no estant del tot convençudes dels beneficis que produeix als infants des de molt petits.
Enllaç: http://www.i-natacion.com/articulos/matronatacion/bebes.html


A més a més ús avanço que en els següents dies aniré penjant activitats que als més petits els hi encanta realitzar dins de l'aigua. Així tant pares i mares com monitors i monitores podreu provar amb els vostres infants aquest estiu.


Les activitats que ús proposaré són les que he anat fent jo any rere any en les diferents piscines en les que he tingut el plaer de treballar. Els nens i nenes gaudeixen molt dins de l'aigua i cada vegada que aprenen alguna cosa nova un radiant somriure es dibuixa a les seves caretes i és en aquest moment quan tu te'n adones de la tasca que estàs realitzant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada